2010 - година на белия метален тигър

2010-а година идва като годината на белия метален тигър по китайския хороскоп, а началото й е на 10 февруари, когато бикът ще предаде властта. Тигърът носи сила, мощ и амбиция, затова  годината предвещава борба, грандиозни битки и покоряване н

2010-01-04 09:05:22
2010 - година на белия метален тигър
2010-а година идва като годината на белия метален тигър по китайския хороскоп, а началото й е на 10 февруари, когато бикът ще предаде властта.
Тигърът носи сила, мощ и амбиция, затова  годината предвещава борба, грандиозни битки и покоряване на нови висоти, година на   постиженията и изпитанията. Попътен вятър ще има за тези, които са готови с твърда ръка да направят кардинални промени в живота си. Затова започнете  още от началото на годината. Пренаредете дома си. Пространствата трябва да се запълнят със свещи с  жълт и пурпурен цвят. Добре е масата  да е  в средата на трапезарията, а върху нея да има винаги метална купа пълна с плодове /най-добре мандарини и портокали - заради цвета/. Отдавна забравените сувенири  вместо да хващат прах, през тази година ще  привличат късмета и благоденствието в дома си.

 Жълтият цвят на дрехите през цялата година ще ви носи късмет.  Аксесоарите и бижутата е препоръчително  да са само от естествени камъни  и метал. Не трябва да се комбинират повече от два различни метала. Златото, среброто и платината са металите на Годината на Тигъра. Ако искате да подарите на приятел вещ, най-добре е тя да бъде от сребро, за да му донесе  щастие.

Годината на Тигъра  обещава сериозни промени  във всички сфери от живота на хората. Според общия хороскоп за годината, търпеливите и трудолюбивите ще достигнат своя звезден час. Съдбата ще  даде шанс на младите и активните, упоритите и настойчиво вървящите към целите си хора.  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия